Laholms Guldkväll

Laholms Guldkväll eller Guldkvällen som vi kallar den har länge varit en del av Offensiva Laholms arbete, men har fram tills nu haft en egen hemsida. Nu flyttar den in här på Offensivas sida och gör det förhoppningsvis lättare för dig att
hålla koll på vad som händer och sker. Välkommen att följa oss och vägen fram till att kora årets vinnare.
Anmälan Offensiva Laholm

och vinnarna är...

Årets Nykomling

Petter Moberg, Mobergs Byggkonsult AB

Att göra det lilla extra och ge kunderna en trygg byggresa är det som driver denna nya entreprenör. Petter Moberg är snickaren som vidareutbildade sig till byggingenjör och startade företaget Mobergs Byggkonsult. Här tar han sig an uppdrag lokalt såväl som regionalt, från bygg- och projektledare till kontrollansvarig. Med fokus på att göra kundernas byggprocess enkel och ekonomisk har han snabbt kommit i gång och etablerat sig som ett namn i branschen – från idé till färdigt projekt.
Titta på livesändningen i efterhand här


Årets Landsbygdsföretagare

Vignir Jonasson och Rebecca Holmström, Sundabakki Islandshästcenter

Med driv och hjärta har Vignir Jonasson och Rebecca Holmström på kort tid byggt upp Sundabakki Islandshästcenter till en imponerande verksamhet för islandshästar och ryttare, med träning, inridning, tävling och inte minst avel. Investeringar i bed & box, ridhus och ridbana med WM-mått gör att ryttare från hela Sverige i alla åldrar och nivåer kommer till anläggningen. Lägg där till stora tävlingar på internationell nivå med upp till 250 ekipage och du har en betydande turist- och publikmagnet.

Titta på livesändningen i efterhand här

Årets Entreprenör

Roine Johannessen och Stefan Larsson,
Take Care Laholm 

Med ett driv och genuint engagemang i folks hälsa har dessa entreprenörer skapat en unik plats i Laholm. Med sin nya anläggning i city, har Roine Johannessen och Stefan Larsson förenat träning med social samhörighet i en välkomnande miljö med senaste tekniken och nått en helt ny målgrupp.

Tillsammans med sin andra anläggning fortsätter man stadigt att växa och hjälpa fler människor till en rörligare och bättre vardag.

Titta på livesändningen i efterhand här

Årets Hållbara Företag

Lagafors AB

Med enträgenhet lyckas Lagafors AB uppbåda kraften att hos stora och små aktörer ständigt påverka dess inställning till människans viktigaste livsmedel, livets förutsättning och framtidens möjlighet till överlevnad; vatten. Hållbart företagande är att inte förbruka, förstöra och förgöra utan värna möjligheten i det vi har och som i framtiden kommer att vara en brist. Härigenom skapar Lagafors AB god ekonomiskt, social och miljömässig hållbarhet, ny teknik och vattenbesparing.
Titta på livesändningen i efterhand här

 

Årets Profil

Mikael Bengtsson & Tina Karlsson.

Uthålliga, starka och kreativa är tre ord som beskriver profilerna Tina Karlsson och Mikael Bengtsson. Men sin kreativitet har de lyckats hålla sina verksamheter öppna och leverera trygga och nya upplevelser för sina biobesökare. Med styrka har man jobbat på för egen överlevnad, men även skapat samarbeten som gynnat andra kollegor som också kämpat i pandemins spår. Uthålligheten gör att vi fortsättningsvis kommer kunna njuta bioupplevelser hos dessa profiler, nu och i framtiden.

Titta på livesändningen här i efterhand

Årets Företag

Klädkammar’n i Laholm AB

Det här är företaget som ständigt utvecklar sin verksamhet. Men när pandemin slog till och handeln påverkades hårt, valde Liana Christensson och Klädkammar’n i Laholm att gasa ytterligare och utmana sig själv på alla sätt och vis. Genom digitala modevisningar, internet-handel och shopping efter stängning, provade hon sig fram och nådde inte bara ut och fick nya kunder över hela Sverige, hon kunde även anställa personal igen. Med sin förmåga att hantera snabba förändringar i en omvälvande tid såg Klädkammar’n till att gå stärkta ur krisen och sätta Laholm på kartan.

Titta på livesändningen här i efterhand

En Guldfest i bilder. Mingel och femkamp samt fest där samtliga nominerade från 2019-2021 som deltog på festen fick en välförtjänt hyllning av sina glada företagarkollegor, medarbetare och familjer. Det var festligt, det var lättsamt och det var härligt kul.

Guldfest 20 maj

Guldbussen har nått sin slutdestination och vi firar 2019, 2020 och 2021 års nominerade och vinnare med en hejdundrande guldfest.

På Karsefors festplats skapar vi stämning och glädje under en härlig kväll i maj. Perfekt som ett företagsevent och en möjlighet att inspirera och inspireras av andras framgångar och glada festhumör. Paket och biljetter hittar du längre ner.

 
17.30 Tänds karsefors kulörta lampor och välkomnar oss till förmingel med lyckohjul, femkamp, popcorn, korv och dryck
19.00 tar vi plats i festlokalen och bjuds på buffé med laholmsbricka och god dryck blandat med uppmärksammandet av våra pristagare glatt och stämningsfullt framfört av fru & herr Kultur Maggan Ek och Peter bengtsson.
ca 22.30 intar vi dansgolvet till både dansbandssväng och glada karaoketoner till 01.00.  

... och de nominerade är...

Se nomineringen som sändes live här på Offensivas Facebook och ta del av årets Golden After Work.De nominerade är:
Årets Nykomling:

Josefine Enochsson, JE Husdesign AB
Alexander Bengtsson och Marcus Bengtsson, Stäme Entreprenad AB
Petter Moberg, Mobergs Byggkonsult AB

Årets Landsbygdsföretagare:
Oscar Åhslund och Anna Nilsson, Hallandsåsens Utemiljö AB
Vignir Jonasson och Rebecca Holmström, Sundabakki Islandshästcenter (V Jonasson AB)
Thomas och Robert Paterson , Laholms Traktordemontering AB

Årets Entreprenör:
Viktor Troedsson och Marcus Randevik, Strandhotellet Mellbystrand (Lyckoslottet AB)
Roine Johannessen och Stefan Larsson, Take Care Laholm (SR Take Care - naprapati o rehab – KB)
My Eriksson, Hotel Bella Luna Bike & Ski (Bella Luna AB)

 Årets Hållbara Företag:
Laholms Fjärrvärme AB
Vallberga Lantmän Ek. För.
Lagafors AB

Årets Profil:
Mikael Bengtsson & Tina Karlsson
Jeanette Bengtsson
Josefin Johansson, Josefinitoz

Årets Företag:
Klädkammar’n i Laholm AB
Strandängshälsan AB
Mark & Grund i Väst AB

______________________________

SAVE THE DATE...
Den 16-20 maj är det dags för årets stora Guldvecka! Guldbussen drar ut på turné och överraskar alla vinnare. Du följer oss på Offensivas facebooksida. Bäst av allt är att i år avslutar vi med en hejdundrande fest fredagen den 20 maj, och du är hjärtligt välkommen! Då firar vi alla som nominerats och vunnit de senaste två åren, då vi inte kunnat ordna fest, och självklart även årets vinnare. Tre nominerade i sex kategorier i tre år ska nu få sin rättmätiga uppmärksamhet och hyllning. Festen går av stapeln på härliga Karsefors festplats och ni kan boka paket och biljetter i vanlig ordning.
Vi återkommer med mer info – skriv in i kalendern redan nu!


Välkommen!

Offensiva Laholm