Rösta på Årets profil 

Vilka är profilerna för 2021? inom kort kommer du kunna läsa om dem här. Fram till den 9 maj har du sedan möjlighet att rösta på din favoritprofil.

Josefin Johansson, Josefinitoz 

Med en meritlista, ett driv och en allmänbildning som imponerar kan denna profil titulera sig författare, komiker, artist, sångare, poddare och programledare. Med en karriär som startade i radio och stadigt växt och förgrenats har Josefine Johanssons uppdrag och meriter radat upp sig. Men oavsett vad hon gör eller var hon befinner sig så är vännerna viktiga och en av anledningarna till att denna profils hjärta bultar lite extra för Ysby.

Se Josefines nomineringsfilm här

Mikael Bengtsson & Tina Karlsson

Uthålliga, starka och kreativa är tre ord som beskriver profilerna Tina Karlsson och Mikael Bengtsson. Men sin kreativitet har de lyckats hålla sina verksamheter öppna och leverera trygga och nya upplevelser för sina biobesökare. Med styrka har man jobbat på för egen överlevnad, men även skapat samarbeten som gynnat andra kollegor som också kämpat i pandemins spår. Uthålligheten gör att vi fortsättningsvis kommer kunna njuta bioupplevelser hos dessa profiler, nu och i framtiden.

Se Tina och Mikaels nomineringsfilm här

Jeanette Bengtsson

Med devisen att efter 50 händer det, visar denna profil att man ska följa sitt hjärta och ta tillfället när det ges. För efter 50 hände det plötsligt, och nu ser Jeanette Bengtsson hur välden öppnar sig när hon fick och tog chansen att spela ARRIVAL FROM SWEDEN - The Music Of ABBA i Polen. Här hemma förgyller hon bröllop, fester, event och begravningar med sin stämma, och saknas det en officiant till bröllopet, så löser denna profil det med.

Se Jeanettes nomineringsfilm här